keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Voi kuinka vielä joku tulisi ja sanoisi niin...

Hello!

Miten tää aika onkin kerenny näin nopeesti kulua? Aivan järjetöntä vauhtia menee viikot ja tuntuu ettei muista mitään mitä on tapahtunu edellisinä päivinä, ehkä se on tää kaamos?

Mulle kuuluu ihan hyvää :) Koulua on ollut vähemmän ja viime viikollakaan ei juuri tunteja ollut ja sama tahti näyttää jatkuvan tämän jakson loppuun asti. Kelpaa mulle, jääpä enemmän aikaa kaikelle kivalle :)

Salilla on tullut nyt käytyä ihan kohtuudella, ostin jopa elämäni ensimmäisen salikortin, vuhuu! :D
Tuntuu että vihdoinkin urheilu on tullut mun elämään jäädäkseen, se on muuttunut pakkopullasta kivaksi asiaksi! Ehkä vihdoinkin oon saanut karistettua ne peruskoulun luomat kammot liikuntaa kohtaan pois?
Varsinkin pimeinä ja kylminä päivinä on ihan luksusta lähteä salille liikkumaan kun ei tarvitse varoa liukastumista tai katsoa sopivaa sateenrakoa lenkkeilyyn :) Lisäksi se että käy salilla kaverin kanssa, on myös mukavaa aikaa jutella ja vaihtaa kuulumisia, mullakaan kun ei nuita kavereita kovin montaa ole :)

Eilen hieman siivoilin ja laitoin jo pari joulujutskaa esille omaan huoneeseeni, pienen valkoisen joulukuusen valoineen sekä mun ihanat Stokkalta viime jouluna ostetut pallovalot :)
Vaikka jouluun onkin vielä tovi, niin olen sitä mieltä että nythän ne jouluvalot kivemmalta näyttävät kuin joulun jälkeen, ja aaton aika on niin lyhyt niin miksei koristukset voisi ilahduttaa jo nyt hieman aiemmin? :) 

Poikaystävä on ollut viikon kuumeessa ja itsellänikin meinasi hieman flunssaa pukata (meni kyllä onneksi ohi ilman kunnon tautia) niin ei tässä oikein ole mitään sen erikoisempia tullutkaan tehtyä :)
Viikko sitten käytiin leffassa katsomassa Gravity joka oli minusta ainakin tosi hyvä vaikka en yleensä sen tyylisistä leffoista tykkää, 3D:nä varsinkin toimi täydellisesti!
Isänpäivää tietenkin juhlittiin myös, niin kotona kuin mummuloissakin :)
Ehkäpä annan kuvien nyt puhua puolestaan ja palaan huomenissa päivittelemään erään suunnitteilla olevan postauksen verran ;)






Isänpäivänä toisessa mummulassa :)


Oon viimeisen parin viikon aikana katsonut 45 jaksoa Serranon perhettä! Niin mikä elämä? :D 


 Uudet treenihousut Ginasta :)
Ostin samalla kaksi college puseroa, kumpikin oli vain vitosen niin en voinut vastustaa :)




4 kommenttia:

  1. Pitäisi itsekin aloittaa joulukoristelut! Jotenkin tuntuu vaan hullulta alkaa laittamaan kotia joulukuntoon kuukautta ennen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta ei oikeastaan tunnu, onhan niistä koristeista kiva nauttia näin pimeään aikaan vaikka vähän pidempäänkin :)

      Poista
  2. toi tunne ku on kattonu jtn sarjaa iha hulluna ja kelaa et missä elämä on niii tuttua:DDD

    VastaaPoista