maanantai 30. joulukuuta 2013

Elämä on sekoitus onnea ja surullisia vaiheita

Heissan!

Tänä päivänä on tullut räpsittyä kuvia paljon, tarkalleenottaen 270 kappaletta! On jännä kun on hyvä kamera niin kaikki asiat näyttävät kivoilta kuvissa, ihan kaikki! :D
Olen kuvannut hieman joulun rippeitä meillä ja mummulassa, omaa huonettani, joululahjojani, ulkona vallitsevaa ah-niin-jouluista säätä sekä tietenkin myös pupua. 

Aamulla heräsimme pikkuveikan kanssa jo kovin aikaisin (haha, yhdeksältä) ja lähdimme sukkelaan painaltamaan kaupunkiin päin ja Giganttiin. Varauduttiin menemään jo heti kun se 10 aukeaa kun tiedettiin kaupassa olevan hyviä tarjouksia ja näin ollen paljon asiakkaita. Skeptisinä naureskeltiin matkalla että ollaan kuin mummot Tokmannin ovenrivassa roikkumassa kun muoviämpäreitä myydään eurolla mutta kappas vaan, ei oltukkaan ainoita! Parkkipaikalla oli jo parisenkymmentä autoa ja aikaisimmat linnut jo odottelemassa oven ulkopuolella. 
Siinä kerkesi jo tuskanhiki nousta pintaan että entä jos en kerkeäkkään saada kameraa, ei mun budjetti olisi riittänyt yhtään tuota tarjouksessa olevaa härpätintä kalliimpaan... Kuitenkin järkeiltiin että ehkä kaikki muut ei ole ostamassa samaa asiaa kuin me, hehe...
Siinä sitten siirryttiin myymälään kiilattiin kaikkien ohi ja saatiin kuin saatiinkin kamera! Jei!

Loppu päivä menikin uuteen Canoniin tutustuessa, kaverin kanssa lenkillä, pupua hoivatessa ja muuten vain lomasta nauttiessa :)

Tässä tulee kuitenkin nyt niitä uudella kameralla otettuja kuvia, kaikki varmaan huomaa eron Lumian kännykameran kuviin, hah!


Näin on meillä jouluista täällä Oulussa! :D Eilen kun ulkoilutin pupua, se varmaan luuli raukka jo että kevät on tullut kun ruoho vihertää ja linnut laulaa!

Tuon taustakuvan sanoma on hyvä muistaa joka päivä ;)
Voi luoja, tuosta Lumian rasittavasta tavasta ilmoittaa että jokin päivä on "Huomenna, koko päivän" on tullut jo vitsi meidän perheessä, haha!
Huomenna onkin jo uudenvuodenaatto, kooooko päivän ;)Nämä on tämmösiä opettelen-käyttämään-kameraa kuvia vielä mutta onneksi kaikkea voi opetella :)
Hiljaa hyvä tulee!


Hyvää uutta vuotta kaikille, palaan taas ensi vuoden puolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti