tiistai 10. joulukuuta 2013

Elämäni aakkoset osa 1

Näitten piti olla mun elämän aakkoset, jotka sisältää tärkeitä asioita elämästäni. En oikeasti vain keksinyt näihin aakkosten alun vaikeisiin kirjaimiin mitään järkevää niin nakkasin mitä ekana mieleen tuli! Jospa toinen osa olisi hieman sisältörikkaampi, haha!

A  Pikkuveljeni nimen alkukirjain, sen riiviön. Vanha suomalainen miehen nimi, nykyaikainen kirjoitusasu on ollut voimassa vuodesta 1900. Yksitoistatuhatta miestä omistaa kyseisen nimen. Nimi on tullut äitini suvun puolelta, tarkemmin äitini äidin äidin isä omisti saman etunimen. Nimi on tuttu myös Suomen kauneimmasta häävalssista, kyseinen häävalssi taas on sävelletty elokuvaa Täällä Pohjantähden alla varten.

B Biljardi? Banaani? 

C -vitamiini?

D  Olen hieman dorka.

E   Oma nimeni alkaa eellä, äitini nimi myöskin. Mun kolmaskin nimi alkaa eellä, en edes tajunnut heti haha! 

"Estetiikka on filosofian osa-alue, joka tutkii kauneuttataidetta ja esteettistä eli kauneusarvoihin liittyvää eri esiintymismuodoissaan."
Olen tosi esteettinen ihminen. Pidän kaikesta kauniista ja asioista jotka miellyttävät silmää joko värimaailmaltaan, muotokieleltään tai ihan muuten vain. Siksi ehkä sisustus ja muoti ovatkin lähellä sydäntäni, niihin voi hyödyntää juuri tätä esteettistä silmää jonka omaan.

F   Näihin vierasperäisiin kirjaimiin on hirveen vaikea keksiä mitää! Oisko facebook? Ei se mikään elämän tärkein asia ole, luonnollisesti, mutta nykyään aika iso osa arkea. Sieltä tulee tsekkailtua "kavereiden" turhaakin turhempia päivityksiä. Pärjäisin kyllä ilmankin.

G   Grand theft auto V. En tykkää peleistä, varsinkaan räiskintä peleistä. Yllätyin kuitenkin positiivisesti kun katsoin velieni pelaavan tätä peliä, oikeesti ihan mielenkiintoinen! Vähän ku kattois jotain leffaa, Fast & Furious tai jotain...  Okei, en ikinä myönnä että oon sanonut näin. Ja itse en osaa pelata, hah!

H   Poikaystäväni nimi alkaa H kirjaimella Samoin kuin pupuherran.

I   Iskä ♥  


J    Miksi tästä kirjaimesta tulee ekana mielen jesari? Teippi!?
Joulu! Juhannus! Juhlat! Olen juhlaihminen, kaikki mikä piristää arkea on ihanaa!

K    Kani, karvainen läskipallero. Itsepäinen ja ihana. Päiviäni ilahduttava hölmöläinen ♥ 
Hyvän ystäväni nimi alkaa tällä kirjaimella :)

L    Kirjain jonka olisin halunnut edes kerran nähdä ylioppilastodistuksessani, hah! 
No ei, oikeasti luonto on tosi lähellä mun sydäntä. Vaikka suomesta en ilmaston puolesta niin perusta, on tämän maan luonto ihan omaa luokkaansa. Varsinkin sen huomaa kesäisin kun pyöräilee kirkkaan keltaisella mummopyörällä rantaan, rantatietä pitkin, ja haistaa meren lähestyvän. Meri on rakkautta!M   Mummut ♥   Mummuja minulla on kaksi, isomummujakin sama määrä. Poikaystävälläkin on ihana mummu, hieman samanlainen kuin omani ovat. Mummut ovat rikkaus! Eri asia kuin äidit, tädit tai siskot. Mummut on mummuja, onneksi! 

N    Nelly ja Ninni olivat tärkeitä henkilöitä elämäni alkutaipaleella. Hoidin heitä, puin ja pesin. Kerran jopa lakkasin kynnet oranssiksi, sitä tosin kaduin myöhemmin. 
Ninni oli iso ikäisekseen, Nelly kovin pieni. Ninnin käsi irtosi toisinaan, pää samoiten, pappa ne aina korjasi verstaalla. 
Nykyään tytöt odottelevat vaatehuoneessa uusia ystäviä, joita varmasti omista lapsistani saavat, kunhan he ensin tähän maailmaan ilmestyvät ja leikkimis ikään ehtivät.


Kuvat ovat arkistojen aarteita, krhm.


Jatkuu.....Ei kommentteja:

Lähetä kommentti