maanantai 31. maaliskuuta 2014

New way home...

Siitähän on aikaa kun olen viimeksi tänne eksynyt. On ollut vähän kaikkea...
Nyt olen kuitenkin takaisin, reippaampana :)
Kevät on tehnyt tuloaan ihan tosissaan jo tänne jumalan selän taaksekkin, ihanaa! Aurinko lämmittää jo mahtavasti, meidän lasitetulla terassilla päästiin jo hellelukemiin ;) 
Mun elämään on kuulunut töitä. Viime viikolla oli ensimmäinen iltavuoro viikko ja se imi kaikki mehut musta, ihan totaalisesti! Viikonloppu meni sitten väsymyksestä kiukutellessa, hups... Nyt kuitenkin taas jatkuu rakkailla aamuvuoroilla, hyvä niin.
Viikko alkoi muutenkin hyvin, "vapaa päivällä", joka ei loppupeleissä sitten ollutkaan ihan niin vapaa kuin olin kuvitellut. Sain lastenhoito homman melkein koko päiväksi mutta toisin kuin olin ennustellut, (pessimisti kun olen) ne pikku riiviöt piristivät mun mieltä :) Ulkoiltiin, leikittiin, katottiin "Paapoa" ja syötiin, johan meni päivä joutuisasti eikä kerennyt miettimään omia huolia ollenkaan.

Kun palkat vihdoin loppuviikosta saapuvat, taitaa tämä tyttö lähteä ostamaan valmistujaismekkoa! Käytiin ukkelin kans jo katsomassa mm. Halosella ja kyllähän siellä ihania oli, oih! Mulle omissa juhlissa on tärkeintä se että tuntee itsensä kauniiksi ja juhlavaksi, ne on kuitenkin niitä harvoja tilanteita kun on mahdollisuus pukeutua niin ;) Ja voin aina perustella mekko ostoksia sillä että en tanssinut vanhoja, joten mulla on oikeus olla prinsessa hieman pienemmässä mittakaavassa useammin, hihih... Meillä tosiaan on mun valmistujaiset ja velipojan yo-juhlat samana päivänä niin on tupla syy panostaa ;)

Nyt vain odotellaan ensin pääsiäistä, sitten vappua, päättäjäis juhlia, kesälomaa ja lomamatkaa ja yritetään muistaa siinä välissä elää hetkessä ja ajatella että kaikki asiat järjestyy. 
Niin niillä on tapana.Hahaha, kuvat on hyvin ruoka- ja pääsiäispainotteisia! Pääsiäispupua unohtamatta.

6 kommenttia:

  1. Eikä wääääw mikä pupu <333 puput on parhaita!! Meidän Namilla on mintunvihreä flekxi hih mutta me asutaan niin keskustassa että en oo uskaltanu lähteä ulkoilemaan :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puput on ihania! <3 Aijaa, hah, onko siellä mitään puistoa tms johon vois eka kantokopalla viedä ja siellä ulkoiluttaa? Meidän pupu kulkee joskus autossa kopassa mummulaankin asti ja käy kylässä siellä haha :D

      Poista