keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Soon to be Van Gogh!

Olen suunnitellut tänä päivänä miten voisin mahdollisimman kivuttomasti poistaa kivuliaan kipeät korvani ja tullut siihen tulokseen että Vincent Van Goghien tekeminen vain pahentaisi olotilaani. Täällä kärsitään siis taas kerran jostain korva/nielu/muu-paska-ruumiinosa -ongelmista. Lääkärisetäkään ei oikein yllättäen osannut sanoa juuta eikä jaata, enkä edes viitsi aloittaa siitä kuinka mahdollista tai mahdotonta terveyskeskukseen on saada aikaa. Hohh. Missasin myös Hullut Päivät, buu! 

Nyt kuitenkin iloisempiin aiheisiin niin jospa itsekkin unohtaisin jyskyttävän tunteen korvieni välissä ja alati kasvavan kyllästymisen kurkkuongelmia kohtaan.
Näin viime viikonloppuna piiiiitkästä aikaa yhtä parhaista ystävistäni ja oli niin ihana nähdä! Jutut jatkuivat siitä mihin olivat jääneet ja tunsin taas kuinka mukava on jutella ihmisen kanssa joka ymmärtää puolesta sanasta mitä aijot sanoa :) Kävimme shoppailemassa ja kahvilla Oululaisessa Bisketissä. 
Päätin nyt siirtää sen päättärimekon oston toukokuulle kun olen enemmän varoissani (in my dreams) joten annoin itselleni luvan ostaa nyt jotain pientä piristystä, aavistin varmana että tulen kipeäksi, haha!

En olekkaan pitkään aikaan käynyt shoppailemassa shoppailemassa, sillai oikeesti. Ensinnäkään kun ei poikaystävän kanssa voi shoppailla, se ei tajua koko konseptia. Ensimmäiseen kauppaan sisälle astuessa se sanoo että: "Älä sitte kato jokaista vaatetta", halooo sehän se idea on jos ei etsi mitään erityistä että katsoo jokaista jos löytyisi joku erityinen!? Miehet. Ja toisekeen, vietän päivittäin kuusi tuntia kaupassa joten sen jälkeen välttelen kaikkia paikkoja joissa kassakone kilahtelee ja kuittikoneet raksuttaa. Tiiättekö kun lastenhoitaja ei kestä vapaa-ajalla kuulla vauvojen itkua, sama asia. Nyt kuitenkin shoppaillessa oli tosi kivaa ja oli virkistävää vähän kurkkia kevään/kesän trendejä ja valkkailla mieluisia pikkujuttuja sieltä täältä, vähän kuin ispiraationa. Oli myös pakko tuhlata joihinkin ei-niin-mieluisiin asioihin, jotka vaan on pakko ostaa, kuten meikit. Ne on niin rasittavan kalliita ja ripsaritkin kuivuu tyyliin kuukaudessa.

Tässä kuitenkin kuvia mun sairaasta naamasta, sekä sairaan kivoista ostoksista!
Mekko on H&M:stä, paita Seppälästä ja ripsari Ginasta :)


Nää kuvat oli muuten niin värittömiä, pakko olla jotain vaaleanpunaista ;) Tyyny on mummun tekemä.













En oo kyllä ihan näin kalmankalpea oikeesti (mutta ei se kaukanakaan oo) haha! Huomaa kuinka jotkut valotusten/kontrastien muutokset tuo esille punapigmenttiä mun hiuksissa...




Hauskaa viikon jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Ei vitsit miten kiva tuo farkkupitsipaitajuttu!! Ihanan värinen tukka sulla muuten :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kauheesti! Se oli Seppälän alessa vaan n. 8e eli edullinenkin :) Kiitos samoin ;)

    VastaaPoista