keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Feel free

 Tämä on niin tyypillistä. 
Aina kun mulla olisi innostusta ja energiaa urheilla ja liikkua ylipäätään, tulen sairaaksi. Joulun jälkeen oli hyvä vauhti päällä mutta helmikuussa tuli noidannuoli. Sen jälkeen kesti kauan taas saada treenirytmi päälle, joka rymisten romahti alas kun tuli tuo korvatulehdus ja flunssa. Nyt kun olen parantunut niin laiskotuttaa niin maan perkeleesti! 
Miten sitä taas saisi hieman nopeammin kiinni liikunnanilosta kun se jossain tuolla kytee anyway?

Kysyin itse ja vastaan itse! No uusilla urheilukamppeilla! 
Olen välineurheilija henkeen ja vereen. Kyllähän sen kaikki tietää että lenkki kulkee parhaiten liloissa värikkäissä lenkkareissa ja vaaleanpunaiset kuulokkeet korvilla ;) 
Nämä multa ennestään löytyykin, tarvitsin vain urheilupaidan/topin vanhan hukkaan joutuneen (minne??) tilalle. Top Sportissa oli Helly Hansenin urheilu t-paidat alle kympillä niin kävin ohimennessä noutamassa pinkin yksilön itselleni :) Lippis tuli myös tarpeeseen, pipokelit kun alkaa olla ohitse mutta avopäinkään ei ihan tarkene (ja hiukset menee sekasin haha)... Lippis on adidaksen, aika obvious.


-Eerika

4 kommenttia:

 1. Samat motivaattorit toimii mullakin! :> Ja muuten, sama juttu täällä! Heti kun saan urheilun säännölliseksi (kovan työn takana...), tuun kipeäksi. Niin pyllystä! :(

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, varmaan aika monella naisella :D Ja vähä pöljää ku sullaki nuin :(

   Poista
 2. Mä ostin just uudet oikein pinkit lenkkarit ja nyt odotan, että pääsen niitä kunnolla testailemaan lenkkipolulle!

  VastaaPoista