maanantai 12. toukokuuta 2014

They can see the flame that's in her eyes

Hello!

Täällä sitä vielä ollaan! 
Vihdoinkin kun nämä kaikki pyhät ovat ohitse, yritetään taas palata arkeen vähäksi aikaa. Pääsiäinen ja vappu meni jo aikoja sitten (vapun kuvatuksia silti esittelen tässä haha) ja äitienpäivääkin kerettiin juhlistamaan. Pääsiäinen meni kotona löhöillessä, vappu säätä valittaessa ja baareillessa ja äitejä (ja mummuja) juhlittiin viidessä eri paikassa eilen ja lauantaina :) 
Meillä on jo kovat mietinnät tarjoilujen sun muun suhteen, kun yo-juhlat ja valmistujaiset painavat päälle vauhdilla. Enää kaksi ja puoli viikkoa töitä?! Sitten kesä, toivottavasti! 
Mekko ja kengät on ostettu, niitä esittelen myöhemmin :) Vähän hirvittää kun mekko on valkoinen ja niin olen minäkin, mutta jospa kävisin ostamassa aurinkokapseleita ja nappailisin yliannostuksen niitä ennen juhlia, haha! Aurinko muhun ei tartu (ei siihen puoleen ole kyllä paistanutkaan tällä puolen palloa viimeaikoina) ja solariumissa en halua käydä enkä itseruskettavilla läträtä... Näillä mennään!

Perjantaina pääsin taas rullaluistelemaan kun tiet puhdistettiin vihdoin, voi luoja kun olin ikävöinyt sitä! Rullistelu on kyllä laji joka sopii mulle ja mun kunnolle hyvin, se on sopivan raskasta ja tulee kuuma! Juosta en oikein tykkää/osaa ja kävely ei ole tarpeeksi tehokasta, kesällä rullistelu on sitäpaitsi ihanaa! Mulla on hyvä reitti tässä lähellä jonne on uudet pyörätiet ja se on periaatteessa keskellä metsää, joten saa rauhassa painaa menemään eikä tarvitse väistellä autoja tai muuta... Kuusi kilometriä suuntaansa joten koko reissulle tulee sellaiset 12 km joka on oikein passeli :)

Muuten on aika kulunut töissä, pääsykokeissakin kerkesin käydä ja yleisesti perheen kanssa oleillessa.
Nyt iltapalaa (mummun tekemää voileipäkakkua, nam) ja sitten nukkumaan! On tämäkin maanantai taas onnellisesti ohitse, thank god!
Kuvat siis vapun ajalta...

Mitä ihmettä blogger tekee mun huulille tässä kuvassa? Outoa.

4 kommenttia:

 1. Yhdyn suhun täysin tuossa rusketus asiassa, itsellänikin valkoinen mekko valmistujaisiin ja iho iihan vaakea:D ihan hirmu kiva blogi:) ps. rullistelu on kyllä kivaa, harmi vain että mun taidot on vähän mitä nyt on :D
  wonderland--life.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, haha! Mäkään en osaa jarruttaa rulliksilla :D

   Poista
 2. Onpa nättejä kuvia! Ihana pinkki bleiseri :)

  VastaaPoista