keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Hemmotteluviikko...


Minulla on tällä viikolla ollut hieman lomaa. Tai oikeastaan koko viikko jos tarkkoja ollaan. Olen yrittänyt keskittyä omaan hyvinvointiini ja rentoutumiseen. Olen tehnyt sitä mitä on huvittanut, keksinyt joka päivälle tekemistä ja seuraa. Paras ystäväni oli meillä sunnuntaina yötä ja ihan sattumalta päädyimme paikalliseen "kapakkaan" hetken mielijohteesta. Osittain täysin vitsinä. Mutta kuten jo aikaisemmin on todettu, parhaat reissut ovat täysin extembore. Kuten tämäkin oli. Baari oli (vastoin ennakko odotuksiamme) todella siisti ja viihtyisä. Musiikki oli hyvää ja palvelu myös. Viihdyimme hyvin sillä seura oli mitä parhainta, olimme nimittäin ainoat asiakkaat, haha!Tiistaina meidän mummu ja pappa tuli tänne pitämään seuraa, leipomaan ja oleskelemaan. Mummu teki korvapuusteja, laskiaispullia ja lihapullia (siinä sivussa hieman ohjeisti minua) ja poikaystävän tultua koulusta söimme porukalla. Koko päivä seurattiin myös putkimiesten töitä, täällä on hieman ollut ongelmia viemäreiden kanssa... Paskempi homma.


Eilen vein aikani kuluksi tyhjiä pulloja. kierrätys roskia ja lehtiä kaupan kierrätyspisteeseen. Pulloista ja tölkeistä saaduilla rahoilla ostin Cosmon, kuinkas muutenkaan.


Hormonitoimintani on ollut viimeaikoina toodella sekaisin ja olen joutunut turvautumaan jos jonkinmoiseen luonnontuotteeseen, viimeisimpänä Maca-jauheeseen. Maca sisältää vaikka kuinka monta B-vitamiinia jne joiden pitäisi tukea hormonitoiminnan tasoittumista. Olen sekoitellut jauhetta smoothieen, jogurttiin ja kaakaoon, mutta sen ominaistuoksu/maku (kuvailisin sanalla paska) painaa esiin vaikka lehmänlantaan sekoittaisi. Toivottavasti tästä kärsimyksestä on jotain hyötyä, haha!


Oon niin rakastunut Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan! Parasta viihdettä parantumattomalle romantikolle. Sopivasti realityä ilman sitä tunnetta että koko ohjelma olisi käsikirjoitettu. Ihanat parit ja kiva formaatti, harmi kun ensi viikolla taitaa tulla jo viimeinen jakso.
Mummu toi Kodin onni -kukan meille. Epäonnea on viimeaikoina ollut, ehkä tämä söpö pieni vihreä pallero muuttaisi sitä. Jos ei niin toivottavasti kasvi pysyisi hengissä enemmän kuin viikon haha!


Clipperin Zen Again, ensimmäinen tee johon olen koukuttunut täysin. Yrttisen teen pitäisi tuoda rauhallisuutta ja levollisuutta. Ensinuuhkaisulla tuoksu ei ole kovin houkutteleva mutta maku on oikein hyvä, sopivan mieto. Olen joka ilta keittänyt kupillisen tätä sen zen-fiiliksen toivossa...


Maraboun uudet Mix pussit, oh god! Se punainen pussi on vielä parempi kuin tämä keltainen. Siinä on nuiden suklaapatukoiden tilalla Daim paloja ja kummassakin pussissa hyvä sekoitus suosittuja irtomakeisia. Muutamana viimeisimpänä karkkipäivänä olen tälläisen ostanut, suosittelen!


Listallamme: "Älä osta mitään pelkän pullon perusteella", osa miljoona. Ostin keittiöön kivan pesuaineen koska pullo oli kaunis. Meillä on aiemmin ollut Maison bellen ihanaa mintun tuoksuista pesuainetta jota olen suihkutellut melkein mihin vaan koska se tuoksui taivaalliselle, hahah! Ajattelinkin sitten ostaa tämän uuden Spring -tuoksun kevään kunniaksi ja keittiötämme tuoksuttamaan. 
Jokainen varmaan voi kuvitella miltä "kevät tuoksuu", eikö? Noh, tämä tuoksuu sille mikä paljastuu keväällä tienpenkalta kun lumet sulavat... Not good.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti