perjantai 24. tammikuuta 2014

That I'll die livin' just as free as my hair!

Ajattelin muutaman kuvan avulla kertoa että miten ja missä järjestyksessä kiharran hiukseni. 
Pitkien hiusten kihartaminen voi olla vähän haastavaa koska se täytyy tehdä monessa kerroksessa, jotta kiharoita tulee tarpeeksi paljon ja hiukset eivät lässähdä. Mielestäni on myös tärkeää tupeerata välissä kerroksia jotta hiukset jäävät ilmaviksi ja kuohkeiksi.
Jokaisen kihartamisen jälkeen suihkautan Push up -hiuslakkaa ja harjaan kiharan auki, jotta siitä tulee luonnollisen näköinen eikä tönkkö korkkiruuvi.

1. Jaa hiukset ainakin kahteen osioon ja kiinnitä ylimääräiset pinnillä tai ponnarilla ylös. Aloita kihartamaan alimpia osia.
Mun hiukset näyttää tässä tosi suorilta koska olen kuivannut ne föönillä kuiviksi suihkun jälkeen. Yleensä annan hiusten kuivua yön aikana luonnollisesti. 
Kiharat onnistuvat myös paremmin hieman likaisempiin hiuksiin, jotka eivät ole niin liukkaat.
(Mulla ei ole ollenkaan meikkiä näissä ensimmäisissä kuvissa, pahoittelen jo etukäteen haha)




2. Kun olet kihartanut alimman kerroksen hiukset, laske ponnarista loput osiot alas ja kiharra ne.
Jos näyttää että johonkin jää välejä, ota välistä osioita ja kiharra ne.




3. Kiinnitä "etuhiukset" sivuille, yhdelle puolelle tai anna vain olla vapaana.



Henkilökohtaisesti pidän kiharoista vielä enemmän seuraavana päivänä, kun ne eivät ole niin kiharat enää vaan hieman loivemmat. 
Liikaa lakankäyttöä tulee myös välttää, sillä ainakaan minun hiuksiani ei saa harjattua millään auki jos ne ovat täynnä lakkaa.
Vaikka omistankin luonnonkiharat, on minusta ihanaa aina juhliin ja muihin erikoisempiin tilaisuuksiin vähän laittautua ja kihartaa hiukset kunnolla :)


5 kommenttia: