maanantai 9. kesäkuuta 2014

Graduation

Perjantai 31.5.2014

(Harmittaa kun olisi ollut juhlista aivan ihania kuvia mutta en tänne halua laittaa vieraiden tunnistettavia kasvokuvia, joten osa kuvista on rajattu ja osa vain jätetty julkaisematta, tässä ei siis ole koko galleria ;)

Valmistujaisten juhliminen alkoi meidän perheellä tänä vuonna jo perjantaina kun minä valmistuin ylioppilas-merkonomiksi. Juhlat olivat ammattikoululla iltapäivällä ja jatkuivat ilmeisesti kaupungilla myöhemmin. Perjantaiksi sattui aivan kauhea ilma, mutta se tuskin häiritsi hirveästi ketään sillä juhla oli muuten oikein aurinkoinen ja jotenkin positiivinen mielestäni :) Näin kuulin myös muiden ajatelleen. Valmistujaisjuhla oli perinteinen "kevätjuhla" suvivirsineen, puheineen ja oppilasbändeineen, mutta silti jotenkin erilainen. Ehkä ammattikoulun rentous ja käytännönläheisyys ilmeni myös juhlan luonteessa, ken tietää... Todistukset, osao mukit ja kukat kourassa meille toivotettiin tervemenoa ja onnea tulevaisuuteen, työelämään. Vaikka koulu kesti vain kaksi vuotta, tai ehkä juuri siitä syystä, se jätti ihanat muistot ja muutaman ystävän :) 
Jokatapauksessa koulu suoritettiin hyvillä mielin ja juhla kruunasi kokonaisuuden :)
Lauantai 31.5.2014

Lauantaina sitten puolestaan juhlistettiin ensin lukiolla pikkuveljeni lakkiaisia ja myöhemmin kotona meidän kummankin valmistumista. Juhlasta jäin oikeastaan aika samanlaiset fiilikset kuin minunkin koulun juhlasta, positiiviset ja iloiset :) Ja hieman haikean nostalgiset koska itse valmistuin juuri samaisesta lukiosta kolme vuotta sitten. 
Juhlan ja kukitusten jälkeen siirryttiin meille kotiin jonne sitten saapuikin porukkaa heti yhden maissa. Äiti oli (meidän toooosi ahkeralla avustuksella haha) leiponut herkkuja ja laittanut pöydät koreaksi, nam!
Saatiin lahjoja, kilisteltiin kuohuvaa, juteltiin vieraiden kanssa, naurettiin, äiti varmasti liikuttui, otettiin perhekuvia (ja sukulaiskuvia hah) ja nautittiin väenpaljoudesta. Harvoin on enää koko suku, tuttavat ja ystävät koolla samassa paikassa samaan aikaan, niistä tilaisuuksista pitää ottaa kaikki irti!
Illalla jatkettiin sekalaisella sakilla kaupungin yöhön juhlimaan ja olihan meillä mukavaa! Ikimuistoista!
Yksi ihanimmista viikonlopuista koskaan :)
Tämä on juhlien "the kuva"! Kuvaa parhaiten koko viikonlopun tunnelmaa! Onnellisuutta ja rakkautta!
Lahjoja :) Iiittalaa, tarpeellista astiastoa tulevaisuutta varten, skumppaa ja rahaa :) 


Mun rakas oli osannut pienen vinkin avulla ostaa täydellisen lahjan ;) Tämä ei kuitenkaan ollut vielä kosinta, damn!Kukkia! Paljon kukkia!
Toivottavasti näistä kuvista saa jonkinlaisen käsityksen juhlatunnelmasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti