sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Jos maailma jossakin on tuntematon sieltä löytää sut milloin vaan

Mulla oli kerrankin aika kiireinen viikonloppu ja paljon tekemistä... Perjantaina hengailin päivän kotona ja kävin rullaluistelemassa 12 km lenkin :)
Iltasella pikkuveli halusi juhlia parin kaverinsa kanssa (vihdoin) saavutettua täysi-ikäisyyttä, joten me muut lähdettiin evakkoon ;)
 Laitoin muutamat viestit ja päätinkin lähteä kahden ihanan serkkutyttöni kanssa uimaan  yhdelle järvelle Ouluun :) Menin ensin autolla (miksi jännitän edelleen kaupunkiajoa vaikka mulla on ollut kortti 2,5 vuotta?!?) J:n luokse josta lähdettiin ylläri visiitille mummolaan, jossa toinen serkkuni H oli poikaystävänsä kanssa. Juotiin siinä iltakahvit ja juteltiin mummun ja papan kanssa, kun sitten piti kiireellä lähteä uimaan kun kello oli jo yli 21... :D 
H oli lukenut lehdestä että tällä kyseisellä järvellä oli veden lämpötilaksi mitattu jopa 24 astetta, mikä kuulostaa aika hyvältä ottaen huomioon että on kesäkuun alku! :) 
Ja olihan se lämmintä, aivan kuin elokuussa yleensä! Jonkun aikaa uiskenneltiin, juotiin toiset iltakahvit H:n luona ja lähdettiin kotiin päin. 
Mun piti hakea poikkis sen kotoa mukaan ja meidän tulla meille, mutta tuli pari muuttujaa ja oltiin kohta Oulun torilla terassilla istumassa :D Siinä vähän aikaa muutaman kaverin kanssa kateltiin menoa (joka oli muilla ihmisillä hyvin humalaista :D ) ja lähdettiin pizzerian kautta nukkumaan :)
Porukkaa oli kyllä liikkeellä hirveesti! Talvella ja mielestäni vielä keväälläkin koko keskusta oli aivan kuollut ja porukkaa ei näkynyt missään, mutta tuolloin pe yönä kadut oli aivan täynnä, melkein kuin vappuna! :)
Lauantain juhlittiin sukulaisten voimin pikkuveljen synttäreitä ja äiti oli leiponut mahtavat tarjottavat! Koko päivä meni jutellessa ja kivaa vaihtelua oli kyllä :)
Nyt sunnuntaina on tullut vain laiskoteltua, täällä on ollut aika pilvistä ja ukkostakin luvattu, ei vielä oo näkynyt kuitenkaan ;)


Ostin Kodin Ykkösestä Täydellisten naisten 8. kauden boksin, 15 €! Tuo oli vähän aikaa sitten vielä 49,95€ ... On ainaki tekemistä seuraavaksi viikoksi ;) Oon kyllä kaikki kaudet katsonut mutta nyt löytyy bokseina kaikki paitsi 7.kausi.2 kommenttia:

 1. Huh huh 12km rulliksilla.Aika hieno suoritus.
  Ihana kasvokuva :)

  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siihen pitänyt vähän harjotella, ei olis alkukeväästä vielä mennyt nuin paljon, heh :D Kiitos paljon! :)

   Poista