tiistai 11. kesäkuuta 2013

Omenavarkaissa sumuisena iltana kaksin me hiivittiin

Ilmat huononi eilen kuin hetkessä, nyt on taas viimekesän meiningit täällä, 12 astetta lämmintä ja tuulee kuin viimeistä päivää. 
Mutta kun on huonot ilmat vaihteeksi (toivottavasti ei kauaa), on aikaa puuhailla muutakin kuin ottaa aurinkoa ja syödä jätskiä.
Illalla katseltiin uusinta Bondia velieni kanssa, se oli melkein yhtä hyvä mielestäni kuin Casino Royale! Kuitenkin yksi parhaista, niistä vanhoista Bondeista en oikeen diggaile, liian pitkäveteisiä.
Aamulla oli tarkoitus herätä "aikaisemmin" mutta torkutteluksi se taas meni. Vielä kun olin herännyt ja syönyt aamupalankin, nukahdin sohvalle leffan pyöriessä taustalla :D Rakastan kesäloma aamuja kun voi rauhassa syödä aamupalaa ja katsella digiboksilta tallennettuja ohjelmia, ah :)
Pienten aamutorkkujen jälkeen aloin hommiin oikein kunnolla, siivosin jääkaapin perusteellisesti, pesin hyllyt ja kaikki! Laitoin keittiön ja vein matot ulos ja muutenkin siivoilin :) Tykkään kesäisin laitella kotia kun on ylimääräistä aikaa, on vanhempienkin kivempi tulla töistä kotiin kun huusholli kiiltelee :) 
Kävin vielä pyörähtämässä vähän kaupoilla ja Seppälästä löysin pari kivaa alejuttua, niistä lisää myöhemmin :)
Ajattelin alkaa nyt katselemaan jotain sarjaa kahvikupponen seuranani, kun näyttää ihanan synkältä ja sateiselta tuo ilma! :) Toivottavasti vähän kirkastuisi, ollaan nimittäin poikaystävän kanssa menossa loppuviikosta mökille niin inhottavaa jos vaan sataa :(
Kuvituksena muutama vanhempi kuva...


2 kommenttia:

  1. Ihana blogi, upeita kuvia ja upeet kengät! :)

    http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

    VastaaPoista